Engelenkaarten

Welkom

 

Welkom op mijn website en op de pagina van de kaarten. Je hebt op mijn facepagina gezien dat ik drie kaarten heb getrokken voor je. Welke kaart trok als eerste jouw aandacht? De betekenis van elke kaart vind je hieronder. Ik wens je veel inzichten toe.

 

Kaart 1

Deze gaat over de oorchakra’s:

Noteer de boodschappen die zich aan je voordoen als je geluiden, muziek en woorden, zowel die van buitenaf komen als die vanuit je innerlijk. Deze boodschappen zijn in werkelijkheid antwoorden op je gebeden. Zeker als de boodschappen zich herhalen in steeds weer dezelfde liedjes, woorden of geluiden.

Vraag aan aartsengel Michael het volgende: ik vraag je om negatieve energieën uit mijn lichamelijke oren en oorchakra’s weg te halen. Ik ben bereid om alle pijnlijke zaken die ik ooit heb gehoord los te laten in ruil voor helderheid in mijn vermogen om de stem van de liefde en van de engelen te horen.

 

Kaart 2

Aartsengel Rafael:

De engel met de helende krachten is bij je, terwijl hij je genezingswerk ondersteunt. Je gebeden om genezing zijn verhoord en beantwoord door aartsengel Rafael. Hij zal goddelijke energie door je heen sturen. Het smaragdgroene licht van Rafael kun je altijd gebruiken om jezelf te helen of om andere te helpen helen. Visualiseer dit licht om je heen of om anderen heen.

 

Kaart 3

Opgestegen meesters:

Machtige, liefdevolle en wijze spirituele leraren en leraressen waken over je en zullen je begeleiden. De eerste opgestegen meester die bij je opkomt is degene die jou behulpzaam zal zijn. Je kunt vanuit jouw hart liefde naar deze meester sturen zodat jij de magische helende vermogens van liefde kunt ervaren.