Powerstrip

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met de Powerstrip. Sceptisch als ik ben, dacht ik dat dit wel weer het zoveelste product zou zijn om pijn te verminderen. Veel beloven en weinig waarmaken. Maar goed, ik vind dat je eerst iets moet proberen voordat je er een mening over geeft. Dus ik aan de Powerstrips . Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik weinig pijn heb. Al is het een misvatting dat de Powerstrips alleen ter ondersteuning van pijn te zijn gebruiken want je kunt ze ook o.a. voor wratten, acne, kalknagels, eczeem, psoriasis, een betere doorbloeding en zelfs stress gebruiken.

Totdat ik op een gegeven moment door de rug ging. Wat een pijn. Ik ben niet het type wat graag medicijnen gebruikt. Dus heb ik daar een hele Powerstrip opgeplakt. Wauw, ik wist niet wat ik voelde! Na een halve dag trad er al verbetering op. De echte zenuwpijn was eraf. Er zijn geen woorden voor maar na een paar dagen was ik van de pijn af. Dus i.p.v. sceptisch ben ik nu super enthousiast! Daarom ben ik distributeur geworden van dit geweldige product.

Ik zoek nog ambassadeurs/distributeurs om dit unieke product te helpen meer naamsbekendheid te geven zodat miljoenen mensen op de wereld geholpen kunnen worden. Producent ForeverGreen heeft daarom besloten om mensen zoals jij en ik te betrekken bij het promoten van dit revolutionaire product. Iedereen kent wel mensen in zijn of haar omgeving die gebaat zijn bij het gebruik van de Powerstrip. Waarom denk je dat op de Powerstrip het woord ‘love’ in vele verschillende talen staat gedrukt? Omdat Forever Green over de hele wereld de pijn van een ieder om ons heen probeert te verlichten.

Heb je vragen over de Powerstrip, de distributie ervan en welke rol jij hierin zou kunnen spelen neem dan contact op! Telefonisch of via info@healcare.nl

Over de Powerstrip™:

De Powerstrip bevat een nieuwe, unieke en revolutionaire technologie welke ontwikkeld is door Dr. Minsu Kim verbonden aan de Universiteit in Korea. De Powerstrip is een mix van moderne technologie, 100% natuurlijke producten en oude Koreaanse kruiden; een absoluut uniek product!
De Powerstrip kan (chronische) pijn verzachten, zorgen voor een mooie gezonde stralende huid en spataders verminderen. De Powerstrip is tevens te gebruiken tegen rode vlekken, acne, eczeem en andere huidziekten.
De Powerstrip is een 100% Natuurlijk Kruidengeneesmiddel, een uniek en gepatenteerd product dat niet in de winkel verkrijgbaar is!

Waarvoor is de Powerstrip™ te gebruiken?

De Powerstrip is te gebruiken voor het verzachten van pijn. De Powerstrip kan de huid verbeteren en herstellen en zorgt ervoor dat beschadigde huidweefsels en cellen zich veel sneller herstellen dan met ieder ander verkrijgbaar product in de handel of apotheek en dit op 100% natuurlijke wijze! In het kort de werking: de bloedvaten zetten zich verder open waardoor niet alleen de bloedcirculatie verbetert maar ook de zuurstofopname, bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd. De fytoplankton egaliseert huidtinten zoals pigmentvlekken en verbetert de kwaliteit en gladheid van de huid.

De Powerstrip™:

 • Versterkt het immuunsysteem m.b.v. Alanine, Bèta caroteen, Bio flavonoïden, Vitamine C en E.
 • Geeft extra energie.
 • Zorgt voor een betere conditie.
 • Ontgift het lichaam en elimineert toxines uit de cellen.
 • Ondersteunt het cardiovasculaire systeem. (hart en bloedvaten).
 • Zorgt voor meer concentratie en geestelijk welzijn.
 • Bevordert een gezonde nachtrust.
 • Geeft verlichting bij gewrichtspijnen.
 • Is te gebruiken ter verlichting van fibromyalgie en migraine.
 • Is te gebruiken tegen acne en psoriasis.
 • Stimuleert de vetverbranding.
 • Kan spataderen en couperose verminderen of zelfs doen verdwijnen.
 • Helpt tegen stress.
 • Kan rimpels verminderen.
 • Kan littekenweefsel verminderen.
 • Kan gebruikt worden bij reuma.

De Powerstrip™ erkend als “Class 1 Medical Device” product:

De Food and Drug Administration (FDA) in de Verenigde Staten (ons ministerie van volksgezondheid) bewaakt en controleert de kwaliteit en veiligheid van voedsel, toevoegingen daaraan, medicijnen, medische producten, toestellen met elektromagnetische straling, cosmetica etc.
De Powerstrip™ is grondig getest en onderzocht door de FDA en heeft onlangs een “Class 1 Medical Device” onderscheiding gekregen, dit is de hoogste onderscheiding dat een product kan krijgen. De Powerstrip™ wordt erkend als een volwaardig geneesmiddel en heeft tevens een OTC (Over The Counter) goedkeuring ontvangen zodat de Powerstrip™ zonder recept verkocht mag worden.
bron: Wall Street Journal April 11, 2014

Waaruit bestaat de Powerstrip™:

De Powerstrip™ bestaat uit twee lagen, een binnenste laag die contact maakt met de huid en een buitenste laag die geen contact maakt met de huid. Beide lagen bestaan uit 100% natuurlijke stoffen.

De binnenste laag van de Powerstrip™ bestaat uit:

1. Rode Koreaanse Ginseng:

De binnenste laag bevat een mengsel van gefermenteerde (dit is het omgezette biologische materiaal met behulp van bacteriën, celculturen of schimmels) Rode Koreaanse Ginseng welke verschillende soorten plantenstoffen bevat. Al duizenden jaren wordt Ginseng door Aziatische culturen als een wondermiddel beschouwd en gebruikt. Van oudsher is Ginseng afkomstig uit Korea, waar het als middel voor energie en uithoudingsvermogen wordt gebruikt. De laatste decennia is Ginseng door onze Westerse medische wetenschap veelvuldig onderzocht.
Hieruit is gebleken dat Ginseng verschillende positieve invloeden op onze gezondheid heeft;

 • het is zéér goed te gebruiken ter verlichting van (chronische) pijn.
 • het zorgt voor een verbeterde functie van ons immuunsysteem.
 • het verminderd de kans op diabetes en werkt positief bij diabetici.
 • het verbetert de werking van de lever.
 • het draagt bij aan een gezonde bloeddruk.
 • het verminderd vermoeidheid en stress.
 • het verbetert de seksuele functies.
 • het heeft een “anti-veroudering” effect op lichaam en geest.

2. Zilver:

Colloïdaal zilver, ook wel Zilverwater of Helend water genoemd en zilverionen zijn bekend om hun antibacteriële en desinfecterende werking tegen virussen, bacteriën en schimmels. Zilver heeft een versnellende werking op de vorming van stamcellen in ons lichaam, welke voor een snelle regeneratie van het weefsel zorgen. Zilver kan zeer snel en zonder bijwerkingen tot 650 verschillende ziekteverwekkers doden en als een natuurlijk antibioticum worden gezien en gebruikt.

3. Marine Fytoplankton:

Het belangrijkste bestanddeel van de binnenste laag is Marine Fytoplankton, oorspronkelijk gewonnen uit de oceaan, hetgeen tevens als “Superfood” bekend staat. Marine Fytoplankton is volgens wetenschappelijke studies het belangrijkste voedsel op onze aarde.
Het is de basis van alle voedselketens en bevat bijna alle noodzakelijke voedingsstoffen in bio-vorm. Het bevat onder meer alle essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Verder bevat het tientallen mineralen en vitaminen, die zeer gezond en heilzaam zijn voor onze huid en lichaam. Wetenschappelijk onderzoek door de NASA heeft aangetoond dat 90% van alle zuurstof op aarde dat wij inademen wordt gemaakt door Marine Fytoplankton en dus niet in hoofdzaak door bomen en planten zoals voorheen veelal gedacht. Tom Harper, een Aquacultuur Engineer Specialist en tevens eigenaar/operator van de unieke “Sea Farm” onderzoeksfaciliteit op Vancouver Island, heeft na 8 jaar onderzoek een gepatenteerde technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om Marine Phytoplankton (in de meest zuivere vorm) op natuurlijke wijze te kweken. Tom Harper levert zijn Marine Phytoplankton exclusief aan ForeverGreen (FGXpress) die deze verwerkt in de Powerstrip™.
Marine Fytoplankton is een zwavelrijke bron aan energie en bevat een enorm scala aan vitamines en mineralen.

De buitenste laag van de Powerstrip™ bestaat uit:

Elementair Germanium.
Deze buitenste laag komt niet in contact met de huid maar reflecteert de uitgestraalde infrarood lichaamsenergie van het lichaam. Hierdoor verhoogt de weefseltemperatuur en dit leidt tot een betere doorbloeding en doorvoeding met zuurstof en voeding van de cellen. Afhankelijk van waar je de Powerstrip aangebracht hebt en de aard van de klacht zal de gevoelstemperatuur daar hoger of lager worden, meestal zal je dit ervaren als een aangename warmte maar het omgekeerde is ook mogelijk. Dit wil overigens niet zegen dat de Powerstrip™ niet zorgt voor een betere doorbloeding en doorvoeding van de cellen.

Hoe De Powerstrip™ Te Gebruiken:

 • Zorg dat de huid goed schoon en droog is anders zal de Powerstrip™ te snel loslaten.
 • Meestal is één Powerstrip™ voldoende, maar bij grote oppervlakken of bijv. bij reuma of fybromyalgie mag je er meer gebruiken.
 • Aan te raden is om niet de gehele pleister in één keer te plakken op grote rondingen zoals bijv. een knie, dit om te voorkomen dat niet de gehele pleister de huid raakt. Beter is het dan om meerdere smalle stroken Powerstrip™ te plakken.
 • Plak de pleister nooit op een open wond maar dicht in de buurt van de wond.
 • Beplak de meest logische plek; heb je een klacht in je onderrug dan plak je daar een Powerstrip™ of wanneer je menstruatieklachten hebt dan plak je de Powerstrip™ op je buik. Weet je niet waar je de Powerstrip™ aan moet brengen, neem dan contact op.
 • Omdat de Powerstrip™ het lichaam ontgift is het van belang dat je veel water drinkt, 2 liter per dag is geen overbodige luxe, dit om alle afvalstoffen af te voeren.
 • De Powerstrip™ zal loslaten en in kracht achteruit gaan als deze nat wordt, verwijder daarom de Powerstrip™ voordat je gaat douchen of zwemmen om deze hierna op een schone en droge huid weer aan te brengen.
 • Laat de Powerstrip™ binnen 48 uur los dan is deze uitgewerkt en heeft het lichaam alle energie en voeding er uit gehaald. Je kan dan weer een nieuwe Powerstrip™ aanbrengen. Een Powerstrip™ werkt maximaal 48 uur.

Hoe De Powerstrip™ Te Bewaren:

Bewaar de Powerstrip™ altijd in de bijgeleverde verpakking en sluit deze goed. De werking vermindert als de Powerstrip™ in aanraking komt met lucht en licht. Het beste is om een niet vochtige en donkere opbergplaats te kiezen.

Testimonials Powerstrip™ Gebruikers:

Wereldwijd zoeken miljoenen mensen dagelijks naar een oplossing tegen klachten. De Powerstrip wordt momenteel in 190 landen wereldwijd gebruikt met veelal verbluffende resultaten. Mede hierdoor is de verkoop van de Powerstrip™ in juli 2014 met 270% gestegen, terwijl de meeste andere bedrijven een rustige tot zéér rustige vakantieperiode hadden.

Dr. Adam Saucedo, Chief Medical Advisor en oprichter van het Center for Hearts, spreekt van een 30 – 30 – 30 regel;

 • 1/3 van de mensen zullen direct of binnen een paar uur verlichting hebben.
 • 1/3 van de mensen zullen resultaat hebben binnen enkele uren tot dagen.
 • 1/3 van de mensen zullen pas na dagen, weken tot maanden resultaat hebben.

“Als je nog geen resultaat hebt, heb je de Powerstrip™ niet lang genoeg gebruikt. Gebruik je de Powerstrip™ dan is het niet de vraag
OF ze werken, maar WANNEER ze werken”, aldus Dr. Adam Saucedo.

Bestel De Powerstrip™/ Pijnpleisters:

 1. klik op ‘KOOP NU’, je wordt doorgeleid naar de site van Powerstrip™ fabrikant ForeverGreen.
 2. kies het gewenste aantal pakjes.
 3. meld je aan door al je gegevens in te vullen. *
 4. kies als je wilt voor autoship een 4-weekse levering welke je elk moment stop kunt zetten.
 5. betaal met je creditcard. (indien je geen creditcard hebt kun je een Prepaid MasterCard aanvragen, iedereen komt hiervoor in aanmerking, ongeacht inkomen of krediethistorie. Klik voor het aanvragen op de volgende link: https://prepaid.yourmastercard.nl)

Ontvang na ca. 1 week jouw bestelling.

*Deze wijze van bestellen is al voordeliger als je slechts 2 keer zou bestellen.

het aanmelden kost eenmalig $12,00 hierna heb je een eigen account en altijd korting op vervolg bestellingen, verzendkosten $4,95 per aangetekende verzending.

KOOP NU

De minst voordelige manier om Powerstrip™ pleisters te kopen is door je niet aan te melden, je betaalt dan altijd een hogere prijs. Diegenen kunnen hier bestellen.

Let op! Je betaald in US dollars. $100,00 is momenteel ca. €90,00, dit is afhankelijk van de dollarkoers. De kosten in Euro zijn dus globaal 20% van de prijs in dollars. Dus $69,95 voor 1 pakje Powerstrip™ pleisters van 15 stuks voor ca. 1 maand, is ca. €75,95. Inmiddels is de dollar gestegen en zal een pakje rond €80,00 kosten.

Indien op bovenstaande wijze bestellen echt niet mogelijk is dan kan je de Powerstrip™ pleisters (alleen op afspraak) bestellen en afhalen bij Heal & Care. Neem hierover wel tijdig contact op dit i.v.m. de voorraad.

Http://HealCare.fgxpress.com


Nieuwsbrief

Afspraak maken…

Een afspraak maken voor een behandeling in de praktijk of op afstand kan telefonisch of via info@healcare.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten