spirituele ontwikkelingsgroep

Heb jij zin in een spirituele ontwikkelingsgroep?

Dan ben je van harte welkom. Er is nog zo veel onbekend over de spirituele wereld. Eigenlijk gebruiken we onze spiritualiteit nog veel te weinig. Maar wat is nu spiritualiteit, wat houdt mediumschap in en moet ik een medium zijn om mijn eigen spiritualiteit te ontwikkelen? Zo veel vragen die we ons dagelijks stellen althans die ik regelmatig te horen krijg. En nee, je hoeft geen medium te zijn om bezig te kunnen met spiritualiteit.

Daarom ben ik deze groep gestart om jou meer te leren over de spirituele wereld in verbinding met elkaar. Op de avonden wordt er genoeg tijd genomen om te kunnen oefenen en om iedereen individueel te begeleiden. Wil jij graag jouw spiritualiteit ontwikkelen in een kleine groep van maximaal 8 personen? Ga dan met me mee het spirituele pad op. De ervaring leert dat de groep snel vol is en iedereen erg enthousiast is. Ik krijg regelmatig terug dat deelnemers meer zelfvertrouwen hebben gekregen, ook meer vertrouwen in het universum. En dat ze daarnaast zelf een stukje heling beleven.

Op woensdagavond 6 maart 2024 begint er weer een nieuwe spirituele ontwikkelingsgroep.

Deze vindt plaats in het Centrum voor Alternatieve Geneeskunde aan de Voortsweg 204 in Enschede.

Als groep kunnen we er samen voor kiezen om met elkaar nieuwe data af te spreken tot maximaal vier avonden. Ook dat is spirituele ontwikkeling. Doen wat goed voor jou voelt.

Ik besteed o.a. aandacht aan: meditatie, spiritualiteit, thee lezen, psychometrie en heling. Het is tevens mogelijk om zelf onderwerpen in te brengen. Het gaat namelijk om jouw ontwikkeling.

Voor de avond vraag ik een bijdrage van €40,00. Aanmelden is niet vrijblijvend. Bij aanmelden betaal je voor de avond ook als je de avond niet komt. De groep gaat door wanneer er minimaal 4 cursisten zijn.

Deze ontwikkelingsgroep valt niet onder de zorgverzekeringen en komt daarvoor niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.