Auraspray-oud

Auraspray

Jezelf beschermen tegen negatieve en vervuilende energieën van buitenaf is belangrijk. Meestal nemen we onbewust een energie aan van iemand waarvan de energie niet bij ons past of hoort. Soms kan dat zelfs gebeuren als je werkt in gebouwen of met oude voorwerpen. Het maakt dat we ons moe of soms zelfs ziek voelen. Het maakt ons uit balans en dat kan zijn uitwerking hebben in de manier hoe we met emoties omgaan. Meditaties, visualisaties en intenties kunnen hierbij helpen. Jezelf afschermen is altijd belangrijk om te doen. Maar ervaar je te weinig tijd of misschien wel te weinig rust om dit elke dag te kunnen doen, dan brengt een auraspray uitkomst. Handig om mee te nemen en makkelijk in gebruik.

Een auraspray is een vloeistof die speciaal is ontwikkeld om de energie frequenties in het auraveld te stabiliseren. Een auraspray geeft een extra energetische en beschermende laag in en om je aura. Ze beschermen tegen negatieve en vervuilende energieën van buitenaf en zetten de negatieve energie weer om in positieve energie. Je kunt ze meerdere keren per dag gebruiken en ze zijn voor meerdere doeleinden in te zetten. Er zijn twee soorten aurasprays speciaal door mij ontwikkeld. De Aura spray Angels is ter bescherming van je eigen auraveld en de Aura spray Sunshine is om je van binnenuit vrolijker te voelen en om beter in je vel te zitten.

De sprays zijn vrij krachtig en hoeven niet overdadig gebruikt te worden. 1x in de ochtend sprayen zou genoeg moeten zijn voor de hele dag. Mocht je de spray vaker willen gebruiken dan maximaal 3x per dag.

Let op: de sprays zijn niet om in te nemen en alleen voor uitwendig gebruik. Vermijdt ten alle tijden contact met de ogen. De aurasprays zijn gemaakt van pure ingrediënten. De sprays zijn gebaseerd op energiefrequenties.

Gebruiksaanwijzing: Houdt even een paar seconden je adem in. Houdt de spray boven je hoofd en sluit je ogen. Spray in cirkels 4-5 keer boven je hoofd in je auraveld. De nevel dwarrelt nu in en over  je auraveld en beschermt direct tegen negatieve energie van buitenaf.

Mogelijke effecten van de auraspray angels:

  • Je voelt je in je eigen kracht staan.
  • Je voelt je minder eenzaam.
  • De spray voelt als een warme deken.
  • Je komt meer  in balans, minder vermoeid.
  • Je krijgt een meer positievere visie op het leven.

Mogelijke effecten van de auraspray sunshine:

  • Je voelt je vrolijker.
  • Je bent positiever naar anderen toe.
  • Je kunt moeilijke situaties beter aan.
  • Je komt meer in balans wat betreft emoties
  • Je hebt weer zin om activiteiten te ondernemen.

De aurasprays kosten per stuk € 31,50 inclusief verzendkosten en zijn te bestellen in de webwinkel.