Healing

Welkom op mijn website.

Waarschijnlijk ben je op mijn website gekomen omdat je graag geholpen wilt worden omdat je lichamelijke klachten hebt, je weer beter wilt worden, jezelf krachtiger wilt gaan voelen en/of jezelf  wilt ontwikkelen. Dan ben je bij mij op de juiste plek.

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende healings. Een healing wordt afgestemd op wat jij wilt en wat voor jou nodig is. Soms kan dat betekenen dat er een combinatie gemaakt wordt tussen de verschillende healings. Tevens maak ik gebruik van twee methodes die nieuw zijn in Enschede en Overijssel! De Bron-Code stoel en de q-balls. Beide zijn methodes die alle energetische behandelmethodes met elkaar verbindt! De inzet hiervan zal altijd in overleg met jou als cliënt gaan.

Ik werk holistisch en maak gebruik van een samenhangend geheel om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit geheel bestaat uit de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche/levenskunst.

De healings vallen daarom onder een natuurgeneeskundig consult. Alle healings zijn ondersteunend in het genezingsproces en vervangen nooit reguliere behandelingen!

Wat houden deze principes nu in de praktijk in:

Energie: Overal om ons heen is energie. Ons lichaam bestaat uit energie. Al die energiestromen in en om ons heen zijn noodzakelijk om te kunnen functioneren. Bij een tekort aan energie kan het lichaam niet naar behoren werken. Er kunnen dan fysieke en emotionele klachten ontstaat. Ik spoor de energetische blokkades op en breng alles weer in beweging met mijn technieken zoals aurahealing, chakrahealing, Bron-Code stoel, Q-ball, sjamanistische healing en/of reiki. Ik overleg met jou welke techniek het belangrijkste is en het beste past bij jou.

Prikkeloverdracht: Datzelfde geldt voor de prikkeloverdracht. Ook het zenuwstelsel is  energie en vormt een energielaag in ons lichaam. Wanneer de prikkeloverdracht niet meer goed kan functioneren werk ik aan de blokkades met betrekking tot deze prikkeloverdracht. Het is belangrijk dat er weer een goede geleiding komt anders kunnen er functies in het lichaam stagneren en komen er blokkades. Ik spoor de blokkades op en werk hier aan met mijn technieken zoals bij energie omschreven.

Drainage: We leven in een maatschappij waarbij we veel te maken krijgen met ballast in de vorm van verontreiniging of bepaalde gifstoffen. Dat kan zijn zowel lichamelijk o.a. via voeding, straling maar ook geestelijk. Het is dan noodzakelijk om deze gifstoffen goed en volledig af te voeren. Dat kan ik doen d.m.v. de techniek paindrain en aardingstechnieken. Maar ook door met jou in gesprek te gaan over jouw levenswijze. Wat eet je? Drink je wel genoeg (zuiver) water? Welke fysieke en emotionele belasting heb je? Doe je aan sport/beweging? Ik ga dus met je in gesprek en geef waar nodig tips die makkelijk zijn in te passen in het dagelijkse leven.

Voeding: Voeding hebben we allemaal nodig om ons lichaam gezond te houden. Het is belangrijk om te weten wat voeding met je doet. Hiervoor gebruik ik eventueel een voedingsanamnese. Ik geef jouw voorbeelden van voedingswijzes die het beste bij je zouden kunnen passen. Zo kan ik je helpen met bijv.: het bloedgroepenmenu, Ayurveda, zuur-base evenwicht, mineralen en vitamines.

Psyche: Dit is een hele belangrijke want met de psyche kun je je vasthouden aan belemmerende patronen. Door een bewustwordingsproces in gang te zetten kan het helingsproces op een positieve manier worden beïnvloedt. In gesprek met jou ga ik op zoek naar patronen zodat deze kunnen worden doorbroken en losgelaten worden. Hiervoor gebruik ik regelmatig de broncode stoel. Tevens kijk ik waar emoties zorgen voor lichamelijke pijn. Het ene is het gevolg van het andere en niets staat los van elkaar. Alles heeft namelijk een verbinding met elkaar. En daar gaan we samen mee aan de slag.

Durf jij het aan om bij mij in de stoel te komen zitten? Laat je verrassen, helen en verwonderen, neem dan contact met mij op: info@healcare.nl

Elk consult kost €75,00 (60 minuten). Bij een eerste afspraak is het consult incl. intakegesprek 60 minuten en kost ook €75,00. Soms is het nodig om korte (na)behandelingen te doen. Deze kosten dan €40,00 (30 minuten)

Wil je graag gebruik maken van twee healingen op afstand? Dat kan voor €50,00. Deze healings op afstand komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. De behandelingen komen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking bij een aanvullende zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de voorwaarden genoemd in jouw eigen ziektenkosten polis. Kijk daarvoor goed de voorwaarden na. De behandelingen worden per direct contant afgerekend, waarna je een factuur ontvangt die je kunt indienen bij jouw ziektenkosten verzekeraar.

Een afspraak dient 24 uur van tevoren te worden geannuleerd, anders ben ik genoodzaakt kosten voor het consult in rekening te brengen.