Zielstekeningen

Zielstekeningen

Op deze website zijn een aantal van mijn zielstekeningen te bewonderen. Weet jij wat jouw ziel jou te vertellen heeft? Wat zit er vaak onbewust in jou wat je nog niet weet en wel graag zou willen weten? Met behulp van mijn gidsen maak ik een zielstekening van en over jou.

De tekeningen zijn als het ware een helderziende waarneming. Ze leggen delen van je ziel bloot. Ze kunnen daardoor een grote bron van hulp en inspiratie zijn. Ze bieden vaak inzicht en troost. Dat kan resulteren in een positieve verandering of houding naar jezelf of de ander toe. Er kan acceptatie plaatsvinden. Dat geeft rust en vertrouwen. Maar er kunnen op deze manier tevens blokkades worden opgelost. Het kan letterlijk lucht en verlichting geven.

De tekeningen zeggen veel over de persoon waarvoor ik ze maak. Van te voren weet ik niet hoe de afbeelding zal worden. Ze zijn altijd origineel en er wordt er maar één van gemaakt op de hele wereld. De tekeningen kunnen variëren in kleur en vorm. Soms ook met kleuren die in eerste instantie niet bij elkaar passen maar uiteindelijk wel veel over de betrokken persoon zeggen. Zo kan een vlinder bijv. aangeven dat iemand erg aan zijn vrijheid is gehecht of staat de kleur groen voor groei. Je hebt altijd een originele, persoonlijke tekening.

Tevens maak ik tekeningen van overleden personen. Het bijzondere in deze tekeningen is dat de overleden persoon ons hier op aarde een boodschap mee wil geven. Zo kunnen bijv. onbeantwoorde vragen worden opgelost.

De tekeningen worden gemaakt met kleurpotlood, krijt of een combinatie van beiden.

Bestelling van een tekening kan telefonisch of via info@healcare.nl

De kosten voor een zielstekening zijn €80,00 en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een zielstekening kan eventueel worden opgestuurd. Hiervoor vraag ik €4,25 verzendkosten.

Ook ben ik te zien geweest (op 20 maart 2022) met mijn zielstekeningen in het televisieprogramma Iedereen verlicht op NPO 2.

https://www.npostart.nl/iedereen-verlicht/20-03-2022/VPWON_1338661

Ik ben te zien vanaf 13 minuten.

potloden