Wat is een aura?

Wat is een aura?

Een aura is een energieveld dat ieder levend wezen om zich heen heeft. Niet alleen mensen maar ook dieren, planten en zelfs voorwerpen hebben een auraveld. Aura’s van dieren komen veelal overeen met die van mensen. Het energieveld van een aura bestaat uit trillingen. Een auraveld is verder opgebouwd uit verschillende lagen, heeft verschillende kleuren en kan uitreiken tot verder dan je arm lang is. Een auraveld kan zichtbaar gemaakt worden via speciale fotografie (Kirlian) of door een persoon die in staat is om een auratekening te maken. Hoe meer je innerlijk in balans bent, hoe subtieler de frequenties van een auraveld.
aura
De kleuren van een auraveld zeggen veel over een persoon.

Zo kan je aan de kleuren zien in wat voor stemming iemand is. Iemand die vrolijk is zal eerder heldere en frisse aurakleuren hebben dan iemand die depressief is. Dan zijn de kleuren meestal heel erg donker. De kleur rood bij iemands hoofd kan bijv. staan voor boosheid.

Ook op het gebied van gezondheid zie je veel in een aura. Hoe doffer de kleuren, hoe zwakker de kracht van waaruit de aura komt. Je kunt zelfs zien in een auraveld welke organen minder goed functioneren in het lichaam.

Ook huizen, gebouwen, auto’s, fietsen, meubels, en diverse voorwerpen hebben een auraveld. Deze is meestal afkomstig van de personen die in het huis leven of met de auto rijden. Als het ware wordt er een deel van de eigen aura achter gelaten op dat voorwerp. Daarom is het altijd raadzaam om gekochte spullen, een nieuw huis etc. goed schoon te maken.