Tarieven

Tarieven

Ik werk holistisch en maak gebruik van een samenhangend geheel om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit geheel bestaat uit de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche/levenskunst.

Consult

Consult healing inclusief intakegesprek €75,00 (60 minuten incl. intakegesprek).
                  Soms is het nodig om korte (na)behandelingen te doen. Deze kosten €40,00 (30 minuten).

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. De behandelingen komen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking bij een aanvullende zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de voorwaarden genoemd in jouw eigen ziektenkostenpolis. Kijk daarvoor goed de voorwaarden na. De behandelingen worden per direct contant afgerekend, waarna je een factuur ontvangt die je kunt indienen bij jouw ziektenkostenverzekeraar.

Een afspraak dient 24 uur van tevoren te worden geannuleerd, anders ben ik genoodzaakt kosten voor het consult in rekening te brengen (zie de algemene voorwaarden).

 

Zielstekeningen komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar. Deze kosten zijn voor eigen rekening: €80,00 per zielstekening inclusief uitleg.

Tevens valt een sessie met de bron/urimcodestoel (€75,00) of het medicijnwiel (90-105 minuten) buiten de vergoeding van de zorgverzekeraar. Kosten voor een behandeling met het medicijnwiel is €125,00.

Betaling vindt plaat in onderling overleg tussen de cliënt en de therapeut, contant of per tikkie per consult. Je ontvangt een declaratienota van mij zodra er een bevestiging is dat de betaling is voltooid.