Heal & Care

edith_brunsMijn naam is Edith Bruns.

Ik ben geboren en getogen in Enschede. Naast mijn praktijk, werk ik met kinderen in het onderwijs die extra hulp nodig hebben.

Al sinds klein meisje ben ik me heel erg bewust geweest van mijn omgeving. Ik zag alles wat er om me heen gebeurde, kon gevoelens van mensen aflezen en had regelmatig de indruk dat ik de enige was die hier last van had. Want zo voelde het toen, als een last.

Op het moment dat een collega zei dat ik eens een boek moest lezen over HSP-ers ging er een wereld voor me open. Wat herkenbaar en zo veel meer. Eindelijk ontdekken wie je bent na dertig jaar is een groot goed. Het besef dat je niet de enige bent en dat het eigenlijk heel ‘normaal’ is.

Daar bleef het niet bij want op mijn 33ste begon ik lichamelijke klachten van mensen over te nemen. Waarschijnlijk al wel eerder maar op dat moment zo heftig dat ik het niet meer kon negeren. Waarom ik dit hier beschrijf omdat ik het getal 33 erg bijzonder vind. Het staat in het universum voor het hoogste van de drie meestergetallen (11, 22, 33).
Hoezo toeval bestaat? Alles heeft een reden en niets is toevallig. Daar kwam en kom ik steeds meer achter.

Alle dagen zien we symbolen, woorden en beelden die ons van alles willen zeggen. Ze willen ons helpen maar wij zien of willen ze niet zien. Zo was dat ook bij mij. De allereerste overwinning op mezelf was dat ik met een Reiki cursus begon. Dat heeft mijn leven letterlijk verrijkt. Dit pad verder ingeslagen en zo mijn Reiki Master gehaald. Daar ben ik supertrots op. Omdat ik ontzettend geïnteresseerd ben door mijn eigen ervaringen in wat het universum te bieden heeft, ben ik een opleiding tot aura- en chakrahealer gaan volgen. Tijdens deze opleiding is mijn tekentalent weer naar boven gekomen. Met mijn zielstekeningen kan ik hulp en inzicht bieden. Zo bijzonder dat ik al een paar keer een expositie mocht houden van mijn zielstekeningen.

Inmiddels ben ik al jaren afgestudeerd als paramedische natuurgeneeskundig therapeut met specialisatie voeding, kruiden, medicijnwiel en voetreflex en kan ik verschillende methodes toepassen in de behandelingen waaronder kinesiologie. Ik heb tevens gestudeerd aan het Arthur Findlay College in Stansted. Een bijzondere school waar mensen over de hele wereld komen om bezig te zijn met mediumschap, healing en spiritualiteit. Daar heb ik les gehad van een van de beste mediums en healers ter wereld. Niet om te leren wat medium of healer zijn betekent maar wel om te leren hoe je het zo goed mogelijk kunt overbrengen op de ander. Tenslotte is communicatie altijd erg belangrijk, maakt niet uit welk beroep je uitoefent. Daar heeft de cursus stervensbegeleiding zeker aan bijgedragen. Op deze manier kan ik jou nog beter helpen op het gebied van spiritualiteit, heling, gezondheid, coaching en voeding. Dit alles op basis van een holistische visie d.m.v. de vijf natuurgerichte principes (energie, prikkeloverdracht, levenskunst/psyche, voeding en drainage).

Ik heb zulke geweldige dingen mogen meemaken, hele bijzondere mensen ontmoet en veel kennis te delen. Waarom al dat moois voor mezelf houden, terwijl er zo veel mensen zijn die hulp nodig hebben.

Daarom ben ik mijn eigen praktijk begonnen: Heal & Care.
Heal staat voor het helen en genezen. Care staat voor zorg. Helen is namelijk ook zorg bieden. Door zorg en aandacht kun je de juiste positieve energie krijgen waardoor je de basis legt voor genezing.

Door middel van mijn praktijk wil ik delen zodat ieder kan helen of je nu dier, kind of volwassen bent.

Wil je meer weten over mij? Op 20 maart 2022 ben ik op televisie geweest op NPO 2 in het programma ‘Iedereen Verlicht”.