Q-ball

Heb jij de ballen voor de Q-ball?

Met deze ballen ben je zo weer in balans.

De Q-ball heet voluit Q-ball Infinite Equilibrium Remembrance Device. Het Engelse woord ‘remembrance’ is speciaal gekozen. De de Q-ball zet namelijk een energieveld neer die niets van zijn eigen kracht weggeeft. Daardoor ook geen kracht verliest. Het is een oneindig stabiel veld dat de polariteit omvat. Jou in staat stelt om die oneindige balans en stabiliteit in jezelf te herinneren.

Bovendien refereert het aan het woord ‘membraan’, een selectieve barrière. Die bij goed functioneren precies weet welke stoffen en energieën er wel door mogen en welke niet. Door je de natuurlijke dynamische staat van jouw membranen te herinneren, word je naar een bewustzijnsniveau gebracht dat voorbij gaat aan de polariteit. Dit gaat zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel.

Deze energie zal nooit een verandering opdringen of forceren op welke manier dan ook. Het is geheel in overeenstemming met de wet van vrije wil. Het is als het ware een doorlopende uitnodiging voor het herstel van balans in jezelf. Als je daarvoor kiest. Daardoor niet passief maar juist dynamisch. Door de balans te herstellen op die niveaus in jezelf, ontstaat er een hernieuwde balans in je hele wezen. Hierdoor kunnen andere delen van jezelf helen die nog vastzitten in een statische balans. Een voorbeeld van een statische balans is gewicht vasthouden.

Een healing met de Q-balls is een bijzondere ervaring. Het is een manier van energetische transmutatie. Daarbij ga je je op een eenvoudige manier van een statische naar een dynamische balans. Tijdens een een behandeling worden de chakra’s, organen, het auraveld en/of het lichtlichaam uitgelijnd en in balans gebracht. Eigenlijk wordt je opnieuw gereset zodat je alle (energetische) ballast los kunt laten. De behandeling versterkt de energetische (door) stroming, het aarden en de balans in lichaam en geest. De Q-ball nodigt uit voor een dynamische reis naar balans, helderheid en harmonie. Op weg naar een plaats in jezelf waar oordelen simpelweg overbodig zijn.

Deze manier van healing kost € 70,00 per behandeling. Soms is het nodig om korte (na)behandelingen te doen, deze kosten € 40,00 per keer.

 

| Q-ball Infinite Equilibrium Remembrance Device | Enschede | Heal & Care | Healcare | Edith Bruns

Q-ball

 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Ik werk holistisch en maak gebruik van een samenhangend geheel om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit geheel bestaat uit de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche/levenskunst. Wil je hier meer over weten kijk dan onder https://healcare.nl/healing/ in het hoofdmenu.

De behandelingen komen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking bij een aanvullende zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de voorwaarden genoemd in jouw eigen ziektenkosten polis. Kijk daarvoor goed de voorwaarden na. De behandelingen worden per direct contant afgerekend, waarna je een factuur ontvangt die je kunt indienen bij jouw ziektenkosten verzekeraar.