Sjamanistische healing

Een sjamanistische healing is een healing waarbij:

  • iemands krachtdier gevonden kan worden
  • intrusions kunnen worden verwijderd
  • verloren en gestolen zielendelen kunnen worden teruggehaald.
  • met behulp van het medicijnwiel blokkades kunnen worden verwijderd

Wat is een krachtdier?

Een sjamanistische healing is een healing waarbij iemands krachtdier gevonden kan worden. Een krachtdier is een beschermgeest in de vorm van een dier. Een krachtdier is in diverse opzichten de bewaarder en drager van onze persoonlijke kracht. Daarom maakt hij deel uit van iemands zijn. D.m.v. een krachtdier is een persoon in staat de eigenschappen die staan voor dat krachtdier beter te integreren in wie hij/zij is als mens. Het verliezen van het contact met het krachtdier maakt dat we daardoor ook een deel van onszelf verliezen. Dat maakt ons ziek.

Wat is een intrusion?

Een sjamanistische healing is een healing waarbij intrusions gevonden kunnen worden. Een intrusion is een schadelijke negatieve energie die in een mens of voorwerp zit maar daar niet thuis hoort. Een intrusion kan op allerlei manieren bij ons binnenkomen en uiteindelijk schade aan brengen in de vorm van fysieke pijn in het lichaam.

Wat is een zielendeel?

Een sjamanistische healing is een healing waarbij iemands zielendeel teruggevonden kan worden. Je ziel bestaat uit allemaal kleine fragmenten, uit delen. Soms verlies je een zielendeel vanwege een trauma. Je ziel wil die pijn van dat trauma niet meer voelen en een zielendeel wordt afgestoten, een verloren zielendeel. Of je steelt een zielendeel bij een ander omdat je dat deel van die ziel juist zelf op dat moment nodig hebt. Dit wil niet zeggen dat het juist is wat je onbewust doet want het deel en de energie is van iemand anders wat niet bij jou hoort. Uiteindelijk betekent het dat je ziel niet compleet is en je ziek wordt.

Een sjamanistische healing maakt dat je als mens weer heel wordt. De essentie van iemand wordt
weer compleet. Daardoor kan verwerking en heling optreden.
zielendelen

In de westerse wereld zeggen we meestal: ’wat is zij vaak neerslachtig’. Een sjamaan zal zeggen: ‘zij kan een zielendeel kwijt zijn’.
Of ‘na elke behandeling komt het weer terug’. Een sjamaan zal dan aangeven dat er sprake is van een verloren zielendeel.

Hoe kan het dat veel oorlogsveteranen niet meer kunnen worden behandeld? Ze krijgen vaak het stempel uitbehandeld. Maar voelen zich nog helemaal niet beter. Nu je dit allemaal weet, wat denk jij?

Mocht je niet van je depressiviteit afkomen, blijf je last houden van trauma’s, is er geen enkele therapie of behandeling die helpt, blijft een bepaalde zere plek maar terug komen, heb je last van psychische of psychosomatische klachten, dan is een sjamanistische healing/behandeling iets voor jou.

Kosten voor deze behandeling zijn € 75,00 die geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check hiervoor eerst goed de voorwaarden van de zorgverzekeraar.

Wat is een medicijnwiel?

Dat is een cirkel van kennis en wijsheid die de volledigheid bevat van jouw geboorte-energie en kracht geeft aan jouw aardse leven. De cirkel is gebaseerd op de windrichtingen: oost, zuid, west en noord. Het medicijnwiel wordt gelegd met (edel)stenen die bepaalde punten markeren. D.m.v. een opstelling op jouw eigen medicijnwiel en door het lopen van het wiel, kunnen we samen kijken waar de blokkades in je leven zitten. Tegelijkertijd halen we de blokkades eruit zodat de energie weer gaat stromen daar waar het mag stromen. Bij het medicijnwiel wordt tevens gebruik gemaakt van de numerologie van jouw geboortedag wat inzicht geeft in jouw zielsenergie, talenten, karma, levenspad en levensdoel.

Een behandeling m.b.v. het medicijnwiel kost €125,- en deze behandeling duurt dan ook ongeveer een uur en 45 minuten.