Tekens en symbolen op je pad

Tekens en symbolen op je pad

Er zijn zo veel tekens en symbolen dat ik je met een aantal kan helpen maar niet met alles. Een teken is vaak een persoonlijk iets waar je een bepaald gevoel bij hebt of krijgt. Wanneer een teken keer op keer je pad kruist, zonder dat je ernaar op zoek bent, heb je te maken met een universele taal. Je kunt leren om de tekens in je leven te interpreteren. Overal tekens in zien is misschien iets te veel van het goede, (sommigen noemen dat zelfs bijgeloof), maar je kunt aanvoelen wanneer iets een diepere lading heeft. Het voelt dan alsof de tijd even stilstaat en je zintuigen op scherp staan. Soms krijg je rillingen of heb je het gevoel dat het kwartje valt. De tekens en/of symbolen herhalen zich of komen in andere vormen terug op jouw pad. Soms kom je niet van de tekens af net zolang totdat je door hebt dat dat een teken is, voor jou bedoeld en dus een boodschap in zich draagt. Ga vooral niet op zoek naar tekens en symbolen maar laat ze tot jou komen.

 

Dit kunnen allemaal tekens van het universum zijn:

Herhalende nummers
Herhaalde nummerpatronen zien zoals  11:11 en 222 zijn goddelijke tekens dat een engel of het universum met jou probeert te communiceren. Deze herhalende cijfers zijn duidelijke tekens die jouw aandacht trekken om bij 1 te blijven focussen en bij 2 door te blijven gaan met zaaien. Want wie zaait kan oogsten.

Alle cijfers met 1 zoals 1, 11, 111, 1111 enz. Dit staat o.a. voor gedachtenkracht. Alles waar je de focus op legt kan zich manifesteren. Ik zeg regelmatig ‘gedachten zijn krachten’. Bij het getal 1 gaan we op weg naar iets nieuws, houd je focus.

Alle cijfers met 2 zoals 2, 22, 222, 2222 enz. Dit staat o.a. voor het gegeven dat je mag richten op het zaaien. Ga door met waar je mee bezig bent ook al is het einde of het einddoel nog niet in zicht.

Alle cijfers met 3. Dit staat o.a. voor het hebben van vertrouwen. Je wilt iets erg graag en heb er vertrouwen in dat het goed komt. Voor mij is de 3 het getal van de afronding. En project loopt ten einde maar daardoor kan er tevens iets nieuws beginnen, een nieuw project.

Alle cijfers met 4. Dit staat o.a. voor een nieuwe start maar tevens voor het vragen om hulp. Wanneer vraag jij aan het universum hulp? Je kunt altijd hulp vragen aan de engelen, je gidsen, de bron , God enz. Het maakt niet uit. Ze zijn er voor je en ze staan te wachten totdat jij ze werk geeft.

Alle cijfers met 5. Dit staat o.a. voor groei. Er gebeurt veel en misschien betekent dat zelfs dat je afscheid moet gaan nemen van je vertrouwde leven. Er komt een andere baan op je pad, een nieuwe relatie, een geboorte van een kind of afscheid nemen van een leven (vriend, collega, moeder, zus enz.). Het is nodig om een nieuwe start te maken waardoor je kunt groeien en ontwikkelen.

Alle cijfers met 6. Dit staat o.a. voor het brengen van balans in je leven. Maak je je te veel zorgen om de financiën, je relatie, je werk of andere omstandigheden? Dan geeft de 6 aan dat je voor jezelf meer balans mag aanbrengen en mag ontspannen. Maak je wel tijd vrij voor jezelf?

Alle cijfers met 7. Dit staat o.a. voor het aanmoedigen van je spirituele ik. Wanneer je je meer spiritueel gaat ontwikkelen kom je dichterbij jezelf. Dichterbij jezelf komen betekent dat je beter weet welk pad jij kunt en mag bewandelen. Waar krijg je energie van? En wat kun je beter laten?

Alle cijfers met 8. Dit staat o.a. voor overvloed. Overvloed in de breedste zin van het woord. Dat kan rijkdom zijn in geld, liefde, gezondheid, ruimte, vrijheid etc. Maar wat het ook zal zijn, het is in ieder geval goed en het brengt je geluk. Het cijfer 8 als huisnummer is daarom een prettig getal omdat het huiselijk geluk en rijkdom geeft.

Alle cijfers met 9. Dit staat o.a. voor dat al het harde werken wordt beloond. Als er een deur dicht gaat, gaat er een andere deur open. Met het getal 9 haal je eruit wat er in zit. Is alles eruit gehaald, ga dan verder.

 

Veren
Het vinden van veren, vooral grote, op plaatsen waar ze niet vaak worden gevonden, kan een teken zijn dat je engel je aanmoedigt om door te gaan op je pad, want je bent zeker in de goede richting!

Munten
Het vinden van munten op onverwachte plaatsen kan de manier zijn om je te vertellen dat je goddelijke steun hebt bij het opbouwen van een overvloedig leven dat echt betekenisvol voor je is. De boodschap is om positief te blijven met je dromen door je ideeën om te zetten en te manifesteren in het leven dat je leeft. Onderneem actie in de richting van je ware verlangens.

Regenbogen
Regenbogen zien zonder de aanwezigheid van regen kan een duidelijk teken zijn dat alles goed komt. Vergeet niet om je gedachten positief te houden en het universum zal zichzelf uitwerken om iedereen te helpen die betrokken is bij een bepaalde situatie.

Wolken
Het zien van wolkenvormen van een engel, gezicht, bloem, hart of andere symbolen in de lucht kunnen tekenen zijn van het universum om je eraan te herinneren dat je nooit alleen bent op je reis. Ook de vorm zelf heeft een diepere betekenis. Ben je al langere tijd op zoek naar een levenspartner en je ziet een hart in de wolken? Dan kan het zo maar zijn dat deze partner sneller komt dan je denkt.

Rillingen of warme gevoelens hebben
Het ervaren van een tintelend gevoel langs je ruggengraat of andere delen van je lichaam kan een teken zijn dat de waarheid aangeeft, vooral wanneer je iets ziet, leest of hoort dat resoneert met je ziel. Dat kan ook zijn wanneer je ineens in je lichaam een warm gevoel ervaart.

Geuren
Het ruiken van aangename aroma’s, vooral van planten of bloemen, die willekeurig uit het niets komen, kan een teken zijn van rust bijv. bij lavendel.

Oorsuizen
Het horen van een willekeurig hoog rinkelend geluid in een of beide oren voor een kort moment is een manier voor hemelse wezens om met je te communiceren. Het kan een teken zijn dat er belangrijke informatie naar je wordt verzonden. Je kunt zelfs woorden of zinnen horen op een andere frequentie. Dan ben je een vorm van helderhorend aan het ontwikkelen.

Dieren
Het zien van een kolibrie, vlinder, libel of een ander dier dat onverwachts je pad kruist, kan een teken voor je zijn met een boodschap.

Een kolibrie is bijvoorbeeld altijd op zoek naar zoete nectar diep in bloemen, en bloemen houden van de kolibrie omdat hij de nectar uit de bloem haalt die hij bestuift. Om deze reden wordt de kolibrie geassocieerd met de helende eigenschappen van bloemen. Met dit in gedachten, als je erover hebt nagedacht om van loopbaan te veranderen en plotseling verschijnt er een kolibrie in je leven, dan is de algemene spirituele boodschap voor jou om een ​​genezende carrière met bloemen en kruiden te onderzoeken. De kolibrie leert je bepaalde planten op te sporen en te gebruiken voor medicinaal gebruik.

Dus onthoud dit: welk dier er ook in je leven verschijnt, je moet de verborgen boodschap van de symboliek van het dier onderzoeken om je op je pad te helpen.

Engelen of andere goddelijke tekens in een droom zien
Onthouden dat je een hemels wezen, silhouet of andere goddelijke vorm of teken in je droom hebt gezien, is een ware zegen. Het is een sterke spirituele boodschap om je troost en vrede te bieden wanneer je kracht nodig hebt in tijden van nood, of als je op het punt staat over te gaan van dit leven naar het volgende.

 

Knipperende lampen of elektrische apparaten die aan/uit gaan.
Knipperende lampen zijn voor mij altijd een teken dat wat je net hebt gedacht of gezegd waar is. Het is dan een bevestiging van je gedachten. Soms betekent het een waarschuwing. Dat je goed in de gaten mag houden waar je mee bezig bent. Klopt het wel wat je doet of heb je ergens een fout in gemaakt? Tevens kunnen overledenen op deze manier contact maken. Ze willen laten weten dat ze er voor je zijn. Heel soms heb je te maken met een entiteit maar dat merk je aan de manier waarop dit gebeurt. Blijft een lamp knipperen, ook als je vraagt te stoppen of blijft het je sarren? Dan heb je daadwerkelijk te maken met een negatieve energie oftewel een entiteit. Elektrische apparaten zoals computers en televisies kunnen ook storingen vertonen. Dan geldt hetzelfde als hierboven. Ben je erg moe en je computer doet niet wat je wilt? Dan is het tijd om te stoppen. Je hebt dan al te veel gewerkt.

Persoonlijke tekens

Er zijn tekens die ik hier niet heb benoemd maar daadwerkelijk wel een teken kunnen zijn voor jou persoonlijk. Zoals bijvoorbeeld muziek die je aan een overleden persoon doet denken. Of je moet een keuze maken en je hoort ´s ochtends als je wakker wordt een liedje met don´t do it.

Dieren of voorwerpen die je op vreemde plaatsen tegenkomt. Wat is bijvoorbeeld de kans dat een buizerd in je tuin beland en een duif opeet? Of de kans dat een gans al gakkend over de tennisbaan loopt? (dit is allemaal echt gebeurd)

Of je stelt een vraag in gedachten en je loopt tegen een verkeersbord op met daarop doodlopende weg.

Of je komt buiten tijdens een wandeling een plant tegen die je nog nooit eerder hebt gezien.

Een teken valt op, als je er oog voor hebt. Daarom zeg ik altijd, kijk goed om je heen want de tekens en symbolen liggen voor het oprapen. Alleen we moeten ze wel kunnen en durven zien. En we moeten bereid zijn om ze toe te laten.

 

Waarom zien we al deze tekens?

De voornaamste reden waarom je tekens en symbolen ziet, is dat je ontwaakt en je meer bewust wordt van jezelf en je reis. Wanneer dit gebeurt, gaat je frequentie omhoog en ben je in staat om je af te stemmen op hogere dimensionale wezens voor informatie die je op je pad zullen helpen. Om deze reden wil het universum je vertellen dat dit een belangrijke tijd voor je is om je ware zelf te worden en eerlijk te zijn met wat je wilt achterlaten als nalatenschap op aarde.