Zielsplan

Wat zou jouw zielsplan kunnen zijn?

Het boek dat ik heb gelezen is ‘Christina, tweeling als licht geboren,’ geschreven door Bernadette von Dreien. De volgende passage komt uit dit boek:

Voor je in dit leven bent geïncarneerd, heb je een zielsplan of een levensplan gekozen dat in de geestelijke wereld op basis van je ervaringen tot nu toe is samengesteld. Met als doel je in het huidige leven verder te brengen, want dat is de intentie van elke ziel. Dat is de zin van jouw aardse leven: ervaringen opdoen en in het hier en nu bepaalde opdrachten volbrengen die jou zijn toebedeeld. Ook al heb je problemen of slechte gewoonten, dan nog heb je genoeg deugden mee gekregen om de negativiteit in het bestaan op te lossen. Je hebt er hier op aarde voor gekozen om bepaalde kerntaken te volbrengen. Om dit te kunnen laten slagen heb je spirituele gidsen. Daarnaast helpen je vaardigheden en talenten je om de kerntaken te vervullen.’

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om eerst je talenten en vaardigheden te kennen en te kunnen gebruiken. Weet je dat niet? Ga dan verschillende activiteiten ondernemen zodat je ze leert kennen. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Wat heb je ooit eens willen doen? Wat vond je leuk als kind? Wat geeft je energie? En zodra je dit weet en hebt ervaren, komt jouw zielsplan inzicht. Weet dat fouten maken mag. Dat is juist erg goed want zo ga je de volgende keer anders te werk. Je wordt constructiever. Voel je je ongelukkig? Dan zit je niet op het pad van jouw zielsplan. Uiteindelijk streeft elke ziel naar het goede, naar het licht.

Ik wens je een goede ervaringsreis toe :).

 

Kom je hier niet uit en wil je toch graag weten wat jouw talenten zijn? Ik help je graag.

 

Edith Bruns

info@healcare.nl

www.healcare.nl